BIJ DE KLUSDIENST
loopt elke klus gesmeerd!

Expert in tuinaanleg en tuinonderhoud

Zoekt u iemand om uw tuin vakkundig aan te leggen of het éénmalig of periodiek tuinonderhoud in Maldegem en grote omgeving voor u te doen? Dan is De Klusdienst een betrouwbare partner met veel kennis van zaken.

EEN TUIN DIE STRAALT IN ELK SEIZOEN

Alsmaar vaker ontdekken gezinnen de meerwaarde van een mooie, groene tuin en willen ze daar in elk seizoen van genieten. Maar niet iedereen heeft groene vingers om zijn tuin om te toveren tot een pareltje. De Klusdienst zorgt voor een unieke tuin waar u jarenlang plezier aan beleeft. Alles begint met een ontwerp afgestemd op uw wensen en uw vooropgesteld budget. In overleg met de klant maakt klusjesman Branco ook een beplantingplan op waarbij hij rekening houdt met de bodemsoort, de oriëntatie van de tuin en de aanwezig vegetatie. Daarna starten de werken, zoals gras zaaien, grasmatten leggen of kunstgras plaatsen. Het klusbedrijf uit Maldegem helpt klanten ook bij de keuze van planten, struiken en bloemen en doet daarna alle aanplantingen.

GEEF UW TUIN IN HANDEN VAN EEN ERVAREN TUINMAN

Een mooie aangelegde tuin is één zaak, maar hij moet ook regelmatig onderhouden worden. Hebt u echter zelf geen zin of tijd om de handen uit de mouwen te steken, dan kan u het tuinonderhoud best uitbesteden aan een degelijk klusbedrijf. Zaakvoerder Branco is ook een ervaren tuinman die zowel stadstuintjes als grote groene terreinen perfect onder handen neemt. Het kan dan gaan om een éénmalig of periodiek tuinonderhoud. Wat houden deze werken zoal in? Gras afrijden en bemesten, onkruid wieden, afgevallen bladeren opruimen, bomen en struiken snoeien en de haag afscheren. Daarnaast is de zaakvoerder van De Klusdienst ook gespecialiseerd in het onderhouden van vijvers, waaronder het reinigen van filters en het verwijderen van slib.