BIJ DE KLUSDIENST
loopt elke klus gesmeerd!

Ruim aanbod aan kluswerken

Hebt u allerhande kluswerken in Maldegem of omstreken gepland maar bent u zelf geen handige harry? Vertrouw die karweien dan toe aan De Klusdienst, een jong en dynamisch klusbedrijf waar kwaliteit en expertise centraal staan.

PLAFONDS EN WANDEN IN GYPROC

Met een rugzak vol ervaring, veel liefde voor het vak en een flinke dosis stielkennis besloot Branco zelf de touwtjes in handen te nemen en zijn eigen zaak te starten. De Klusdienst is een kleinschalig bedrijf en dat is precies hun kracht. De zelfwerkende zaakvoerder komt altijd zelf langs voor een kennismakingsgesprek waardoor hij persoonlijk contact heeft met elke klant. Voorts voert hij ook alle klussen eigenhandig uit. Branco is trots op elk project waar de klant gelukkig van wordt. De klusjesman uit Maldegem krijgt het merendeel van de opdrachten binnen door positieve mond-tot-mondreclame, wat getuigt van tevreden klanten.

ISOLATIEWERKEN

Met de alsmaar stijgende energieprijzen wil De Klusdienst samen met haar klanten naar oplossingen zoeken. Doeltreffende isolatie is daar één van. Wie prima isoleert, verhoogt allereerst het comfort omdat in de winter de koude buiten blijft en het in de zomer heerlijk koel blijft binnen. Maar u kan ook flink besparen op uw energiefactuur. Het bedrijf van kluswerken uit Maldegem kan daken, muren en vloeren aan de binnenkant isoleren. Dat gebeurt met verschillende isolatiematerialen zoals glaswol, PUR en PIR. Er bestaan ook isolatieplaten met gyproc. Er wordt dan een isolerend materiaal geplakt op een standaard gyprocplaat. Die kan ook zorgen voor een goede geluidsisolatie, waardoor u minder last hebt van burenlawaai.